Wie ben ik?

Holla,

Je hebt hier op geklikt omdat je blijkbaar wat meer te weten wilt komen over mij. Dus bij deze, ik probeer het kort te houden maar ik praat graag.

Mijn naam is dus Caitlen, maar eigenlijk noemt iedereen mij Cait. Dit klinkt leuker en is wat vlotter. Oh en makkelijker te spellen ;). Ik ben 18 jaar en woon in Leidschendam, een stadje tussen Den Haag en Leiden in. Ook kun je het kennen van de files.

Ik ben tweetalig opgevoed omdat mijn vader Engels is. Vandaar ook mijn mooie naam. Wat ik naast schrijven doe is vrij simpel: ik speel hockey, ik winkel te veel, ik ben graag creatief bezig en daarnaast heb ik een grote liefde genaamd NETFLIX.

Je bent hier met een reden en dat is lezen over mijn leven. Ik ben niet je doorsnee 18 jarige. Ik ben ook ziek. Hier op mijn blog vertel ik er over hoe het is om mij te zijn, met een vleugje humor weliswaar want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Mijn doel is mensen laten inzien dat niet altijd alles vanzelf sprekend is. Soms win je en soms verlies je. Ik verlies vaker dan dat ik win. Eigenlijk met alles. Mensen om mij heen omschrijven mij als de eeuwige optimist. Niet helemaal waar, maar goed ik ga er mee akkoord. Maar ik wil ook laten zien dat ik niet altijd lach.

In elk geval wens ik je veel lees plezier op mijn blog. Voor vragen of als je contact wilt opnemen kun je mailen naar caitlen.mellor@gmail.com of het contact formulier invullen!

Liefs

Cait