Wie ben ik?

Hey hoi,

Wat leuk dat je hier op hebt geklikt. Je wilt dus graag iets meer over mij te weten komen. Dat kan, lees vooral verder.

Mijn naam is dus Caitlen, maar eigenlijk noemt iedereen mij Cait. Dit klinkt leuker en is wat vlotter. Oh en makkelijker te spellen ;). Ik ben 20 jaar en woon in Leidschendam, een stadje tussen Den Haag en Leiden in. Ook kun je het kennen van de files.

Ik ben tweetalig opgevoed omdat mijn vader Engels is. Vandaar ook mijn mooie naam. Wat ik naast schrijven doe is vrij simpel: ik geef hockey training, ik ben leiding bij de scouting, ik winkel te veel, ik ben graag creatief bezig en daarnaast kijk ik graag series op videoland en netflix.

Je bent hier met een reden en dat is lezen over mijn leven. Ik ben niet je doorsnee 20 jarige. Ik ben ook ziek. Hier op mijn blog vertel ik er over hoe het is om mij te zijn, met een vleugje humor weliswaar want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Mijn doel is mensen laten inzien dat niet altijd alles vanzelf sprekend is. Soms win je en soms verlies je. Ik verlies vaker dan dat ik win. Eigenlijk met alles. Mensen om mij heen omschrijven mij als de eeuwige optimist. Niet helemaal waar, maar goed ik ga er mee akkoord. Maar ik wil ook laten zien dat ik niet altijd lach.

In elk geval wens ik je veel lees plezier op mijn blog. Voor vragen of als je contact wilt opnemen kun je mailen naar caitlen.mellor@gmail.com of het contact formulier invullen!

Liefs

Cait