Liefscait alweer 2 jaar

Hii

25 februari was liefscait alweer 2 jaar oud, wat gaat het snel! Ondanks dat ik het nog zo mooi had bedacht kwam er die dag weer geen blog online. Nu wel! 2 jaar bloggen betekent ook, dat ik nu al 3 jaar koe ben. En dat het al 2 jaar terug is dat ik mijn tijd verdeed in Rijndam. Wat een heftige periode was dat, maar wat ben ik blij dat het nu allemaal zo goed gaat!

Als je jarig bent dan trakteer je, nou ben ik niet echt echt jarig. Mijn koeienklep en dit platform wel, om dat te vieren heb ik weer is wat bedacht! Dit keer iets wat je in mijn shop kunt vinden (niet nu al daar naar toe gaan), vorige keren verkocht ik dingen als armbandjes en gepersonaliseerde stenen. Veel toffe reacties op gehad, maar dit keer besloot ik toch weer iets anders te maken. Iets wat je ook kunt kopen als je niet zo’n sieraden fan bent.

Namelijk een hanger, deze hanger kun je hangen aan je sleutels, tas, jas, portemonnee of iets anders wat een rits heeft! Dit keer heb ik er maar 3, ik wil er meer maken. Alleen soms ben ik iets te enthousiast waardoor ik geld uitgeef aan kralen e.d. maar niks verkoop. Dit keer wil ik eerst de kat uit de boom kijken, kijken of het verkoopt en bij meer vraag komt er ook meer!

3 verschillende soorten; de twee klavertjesvier omdat ik heel veel geluk heb gehad de afgelopen 3 jaar. De koe spreekt eigenlijk wel voorzich, ik en koeien hebben nu eenmaal een fijne relatie ;).

Qua content is het wat stiller geweest, dit heeft zo zijn redenen. Maar ik ben wel bezig met wat nieuwe artikeltjes en al die dingen. Dus er volgt snel meer!

Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen!

Liefs

Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *