Iets met landelijk gaan…

Hiiiii

Een hele enthousiaste opening ik weet het, maar ik ben ook mega enthousiast op dit moment. Maar laat ik beginnen bij het begin, want landelijk gaan?

Vorige week dinsdag kreeg ik de vraag of ik misschien een interview wilde doen voor het AD. Voor stichting hartekind een stichting die ik letterlijk een warm hart toe draag. Ik ging er vanuit dat dit voor de regionale editie zou zijn, dus in mijn geval de haagse courant. Dat vond ik niet zo erg, praten kan ik wel en vragen beantwoorden ookwel. Op donderdag had ik het interview en er kwam ook nog een professionele fotograaf. Ik had nog steeds het idee dat het voor de regionale editie was. Een professionele fotograaf vond ik overdreven. Pas toen de journalist los liet dat dit voor het landelijke nummer was schoot ik in de paniek. Ships, landelijk? Wil ik dat wel. Maar het interview zat er al op dus er was vrij weinig wat ik nog kon doen.

En nu kom je mijn hoofd tegen in het nummer van vandaag (12-2-18), oepsie. Doodeng vind ik het, mijn telefoon heeft nog nooit zoveel in mijn hand gelegen, bang voor de reacties. Want ik ga toch echt met de billen bloot voor heel Nederland. Mijn eigen persoonlijke verhaal, in een krant. Niet zomaar een krant het AD. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, maar goed het is zo!

Ben je hier terecht gekomen door de krant? Hallo! Je kunt meer info vinden op mijn blog en ik hoop dat je mij een beetje blijft volgen!

Er komt heel snel nieuwe content aan, dus blijf vooral af en toe checken!

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

3 Reacties

 1. Hoi Caitlen,

  Las je interview net in dagblad Tubantia bij de Orthodontist waar ik op mijn zoon zat te wachten. Mijn broertje is in 1981 (toen drie jaar) overleden aan de gevolgen van Tetralogie van Fallot. Veel mensen kennen deze hartafwijking niet. Ik vond het mooie interview wat goed inzicht geeft in het leven met deze hartafwijking. Heb je top gedaan en wat pak je je leven goed aan. Mijn complimenten! Top meid ben je!

  Groet, Marlis

  1. Hoi Marlis,

   Jeetje wat heftig! Het is inderdaad een van de wat minder bekende hartafwijkingen. Die gek genoeg nog best wel vaak voorkomt. Ik ben blij dat je vond dat het goed inzicht gaf. Want dat idee zat er ook achter, dus dat doet mij zeker goed! Bedankt voor de complimenten!

   Groetjes
   Cait

 2. Hoi caitlen, ik ben noes (ik heb ook een hartafwijking met elektrische fiets en rolstoel) en vond dat je een stoer verhaal in de krant verteld hebt! Ik zou het niet durven.
  Groetjes noes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *