Get to know me better tag – vanaf nu weet je alles over mij

Hi,

Daar was ik (al) weer, dit keer met een tag. Even een iets luchtiger onderwerp, over mij wederom want ja. Ik praat nu eenmaal graag over mezelf. Leren jullie mij meteen nog beter kennen (ik bedoel wie wilt dat nou niet).

Veel lees plezier, oh en je mag gerust al deze hele nuttige info vergeten. Of je mag een boek over mij schrijven ;p nee grapje. Doe wat je met deze info wat jezelf wil doen.

Geboorteplaats en jaar: Ik ben geboren in Leidschendam waar ik overigens nog steeds woon en ik ben geboren in 2000. Yess i’m a 00’s kid

Hoe lang ben je: Ik ben 1,63, ik vind mijzelf altijd heel klein. Maar dit komt vooral omdat iedereen om mij heen langer is als ik. Mijn broerTJE bijvoorbeeld, hij is de 1,80 al voorbij en ik ben dan 3 jaar ouder he. Heel geloofwaardig ook…

Waar dacht je aan toen je wakker werd vanochtend wakker werd: Ships het is weer maandag. Gelijk daarna, neeeeee ik wil nog even blijven liggen 😛

Single/Relatie: No comment 🙂

Beschrijf jezelf, kort maar krachtig: Komt ie, RAAR. Nee oke ik ben een vrolijke chaoot die soms iets te negatief over zichzelf denkt. Oh ik heb ook een heel raar gevoel voor humor, daar geef ik mijn vader en mijn britse roots altijd de schuld van. Daarnaast ben ik echt heel sarcastisch en oh langdradig. Dus kort maar krachtig is hem niet helemaal geworden.

Guy/girl crush: Ik ben al een tijdje gossip girl verslaafd en ik vind Blake Livley (serena) een hele mooie vrouw, voorderest vind ik Martin Garrix een leuke jongen.

Wat zou je op dit moment heel erg graag willen: Op dit moment ben ik muziek aan het luisteren en misschien net iets te hard aan het zingen. Ik kan niet zingen, dus misschien een betere zang stem. Anders een teckel of mijn rijbewijs.

Wat is je doel in het leven: Blegh ik heb altijd een verschrikkelijke hekel aan dit soort vragen. Maar mijn doel is minimaal de 50 halen (dit moet wel lukken) en voorderest gewoon werken en genieten van het leven. Heel cliche maar ik geniet denk ik toch wel extra van alles, na wat ik allemaal heb mee gemaakt. Al ben ik niet heel spiri wiri als in dat ik nooit zeik, want geloof me, ik zeik vaak genoeg haha.

Waar ben je bang voor: Deze vraag vind ik oprecht een hele lastige vraag. Ik ben namelijk niet snel bang, of nou ja ik ben niet snel bang voor de kleine dingetjes. Maar omdat mijn leven nooit zeker is, ben ik bang dat mijn medicijnen stoppen met werken en dat ik dus dood ga. Voor de dood zelf ben ik niet bang, maar wel voor wat mijn lichaam doet en voor mij in petto heeft (wellicht een beetje diep dit, voor je maandag avond).

Heb je je rijbewijs: Nope, ik zou wel willen maar ik heb niet echt geld ervoor en ook nog niet echt de tijd of de energie. Voorlopig kan ik nog leven zonder, dus ga ik nog even flink doorsparen.

Nagellak of lipstick: De mensen die mij goed kennen weten mijn antwoord gelijk al. Ik en lipstick vraagt om problemen dus daarom kies ik voor nagellak. Ik kan er intens van genieten als mijn nagels mooi gelakt zijn, het ziet er zo verzorgd uit *kijkt naar nagels, ziet afgebladerde nagellak*.

Wil je ooit gaan trouwen: Zeker weten val wel! Mijn favoriete programma is say yes to the dress en alle anderen programma’s die over trouwen gaan. Dus ja ik wil 100% zeker trouwen.

Ben je een health freak: Nee, of nou ja (nog) niet. Ik ben mij er wel in aan het verdiepen, het schijnt dat een bepaald dieet goed is voor bij mijn ziekte. Ik ben er dus wel mee bezig maar ik eet net zo lief twintig repen chocola of ijs. Ik moet alleen oppassen met mijn gewicht en ik ben heel snel misselijk dus jaaa…

Wat voor kleur haar heb je/de lengte: Kleine disclaimer, mijn haar ziet er op dit moment niet uit… Ik heb blond haar en het komt op dit moment tot net iets over mijn schouders en ik heb een pony. Maar de neiging naar iets totaal anders is groot, ik moet sowieso naar de kapper. Ik zit er over na te denken om met kleur shampoo een keer mijn haar knal roze of paars te doen. Ik durf alleen niet zo goed…

Welk kleding of make-up item wil je op dit moment heel graag: Allereerst heb ik een iets te volle kledingkast en ik draag niet heel veel make-up. Maar op dit moment ben ik wel opzoek naar een baar laarsjes, of nou ja biker boots. Zwart met een hakje zodat ik iets langer wordt. Het is lastig uit te leggen maar ik heb er wel een paar op het oog.

Heb je tattoos of piercing: Nee ik zou opzich wel willen.

Wat is je favoriete eten: Dat is sheppards pie, het is Engels. Kort gezegd is het een ovenschotel met lams vlees en omg het is heel heel heel lekker.

Wat is je favoriete parfum: Dat is er een van de hema ik geloof dat hij heet “Today I feel marvelous” gekregen van mijn broertje voor mijn verjaardag.

Wat is het laatst dat je gekocht hebt: Een broek en een laptop. Ja ja ik heb een nieuwe laptop gekocht, ik voel mijn portemonnee nog steeds huilen maar het was echt nodig. Maar ik ben er wel heel blij mee.

Wat deed je vanochtend om 08:00: Mijn medicijnen nemen, orgineel he.

Wat wil je op dit moment heel graag zien: Een leuke film in de bioscoop, geen idee welke. Alles is goed zolang het maar geen horror is. Dus absoluut geen IT ughhhh.

Favoriete Disney film: Oehh die is lastig, ik ga dan toch voor Frozen of Belle en het beest.

Wat binge watch je nu: Gossip girl, het is inmiddels een verslaving geworden.

Wat is je favoriete chocola: Euhhh Tony’s zeezout karamel of Pecan zeezout karamel van de Albert Heijn.

Afkomst: Halfbloedje, mijn papa komt uit Engeland en mijn mama uit Nederland.

Ben je verlegen: Dat ligt er aan in welke situatie je mij neer zet, maar over het algemeen ben ik relatief ontspannen. Maar ik kan ook heel akward zijn, dat ik ineens helemaal dichtklap. Maar normaal gesproken ben ik iet wat verlegen en langzaam ga ik meer Caitlen zijn. Mijn vrienden vinden mij vooral gek, maar dat vind ik ook dus wat dat betreft haha.

Broers of zussen: Yep ik heb een broer van 19, die woont op dit moment op zee, hij loopt stage op een boot. Mijn anderen broertje is 14 en dus 1,80 of langer.

Stopwoordje: Leuk leuk, toppp, ja man of sowieso. Maar vaak zeg ik toppp haha, ookal is iets niet top.

Nou, je kunt nu niet meer zeggen dat je niet weet wie dat meisje achter dr laptop is. Jemig wat veel vragen waren dat zeg, maar he nu weten jullie weer wat meer over mij. Dus chapeu als je het tot het einde hebt volgehouden.

 

Liefs Cait,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *