5 mei – world PH day

Hi,

Vandaag is het world ph day, een dag waarbij Pulmonale hypertensie centraal staat. Ik zelf, zoals veel van jullie al weten, lijd ook aan deze ziekte. Ik weet dus wat voor een impact deze ziekte op je leven heeft. Vandaag is het dus PH day en ik heb iets bedacht, lees je mee?

Stichting Pulmonale Hypertensie, is een stichting die zich inzet voor de longziekte. Ze financieren onderzoeken naar de longziekte en alles er omheen. Omdat ik dus zelf ook weet hoe belangrijk het is dat er genoeg onderzoek word gedaan. Daarom heb ik met als mijn creatieve hersencellen iets bedacht.

Misschien niet heel verrassend maar wederom heb ik een sieraden lijn ontworpen om het zo maar te zeggen. Dit keer bestaat deze ‘lijn’ uit 5 armbandjes.

  • -Butterfly lungs: dit is het centrale armbandje, het bestaat uit paarse glas kralen en een vlinder hanger. Waarom een vlinder, een vlinder staat symbool voor de vorm van je longen. Het leek mij dus wel toepasselijk om iets te doen met longen.
  • You’re heart to get: een armbandje dat bestaat uit roden en witte kraaltjes met een hartje er tussen in. Waarom een hartje, vaak is het bij ph patienten zo dat niet alleen hun longen niet gezond zijn maar ook hun hart. Het staat dus symbool voor het bloed en je hart.
  • Orange Love: is een fris armbandje gemaakt van zoals de naam al zegt, oranje rubberen kraaltjes met een houten hanger. Achter dit armbandje zit niet een hele speciale reden, hij is erg fijn om te dragen.
  • Red Rosie: een armbandje van witte en rode glazen kraaltjes. Met in het midden een statement kraal, deze is in het zwart en wit te verkrijgne. Wederom niet een hele speciale reden maar wel mooi.
  • Sine Bright: een armbandje van witte met een zo gehete marmere look kralen. In het midden vind u een bronze Shine. Het zit zo, ik vind dat als je PH hebt je niet minder hoeft te shinen en je moet zeker genieten van elke dag in je leven.

En dan nog iets, iets nieuws en in maar beperkt leverbaar. Een steen met een quote naar uw keuze, deze stenen kosten 5 euro en hieronder plaats ik een foto met evnetuele mogelijkheden.

 

Let op, het is van belang dat de tekst die u er op geschreven wilt hebben niet langer dan 5 woorden mag zijn! Daarnaast zijn deze stenen “hand picked” en ik woon niet echt naast een bos dus is de kans groot dat ze snel op zijn. Maar dan laat ik u dat uiteraard weten.

Ik hoop genoeg informatie gegeven te hebben, zo niet, stuur mij dan even een mailtje.

Liefs Cait.

 

 

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *