Hoeraa liefscait 1 jaar!

Lang zal ik leven lang zal ik leven, liefscait is al weer 1 jaar en 1 week oud. Ik ben misschien een heel klein beetje laat, 25 februari 2016 begon ik mijn blog, met als doel jullie/ mijn familie op de hoogte te houden van mijn situatie op dat moment! Nu een jaar en een week later doe ik dit nog steeds. 

Al sinds dat ik, ik denk 12 was begon ik verschillende websites allemaal met als doel blogger worden. Zo’n eentje die word uitgenodigd voor events, waar duizenden meiden fan van zijn en waar je ladingen geld mee verdiend. Je weet wel, zo eentje. Maar elke keer na 3 maanden of zoiets, faalde ik weer is. Uiteindelijk besloot ik dat zo’n hippe blogger worden niks voor mij is. Ik besloot te gaan schrijven voor mijzelf, niet voor iemand anders. Dat hield ik 6 maanden vol, http://decvancaitlen.blogspot.nl/ wat mij betreft mag je zeker een kijkje nemen. Hard op lachen is zeker ook toe gestaan, dat heb ik zojuist ook gedaan. Maar goed, toen op een dag in rijndam besloot ik al mijn “belevenissen” met jullie te delen en dat doe ik dus nu nog steeds. Ik deel alles wat ik wil delen, voor mij is dit een hele makkelijke manier van mensen op de hoogte stellen. Maar ik vind het ook erg leuk om alles op te schrijven en het met jullie te delen, ook voor mijn hoofd is het een hele opluchting.

Ter ere van dit 1 jarig bestaan heb ik besloten een “tag” te doen, dit houd in dat ik mijzelf vragen stel en daar antwoord op geef. Ik hoop dat jullie dit een beetje leuk vinden, ik ben van plan dit namelijk vaker te doen.

 

Get to know me better tag

1. Wat is je geboortejaar: 2000, lekker makkelijk te onthouden en ik weet altijd hoe oud ik word (mocht ik dat ooit vergeten) 😉

2. Hoe lang ben je: 1,64 soms 1,63 ik denk dat het er aan ligt wanneer je gemeten word. Niet zo groot, soms vervloek ik het maar eigenlijk valt t wel mee.

3. Waar dacht je vanochtend als eerste aan: Ships stage, ik heb geen zin.

4. Waar ben je op dit moment: In mijn kamer, ik zit op mijn vreselijke roze rol stoel en achter een net netjes op geruimd bureau *klapt voor zich zelf*.

5. Single of bezet: Hartstikke single, ik word zo’n oud dametje met duizend katten alleen zijn die katten dan teckels. 

6. Wat zou jij op dit moment willen: Gezond zijn! Niet heel moeilijk te bedenken…

7. Nagellak of lipstick: Als labello als lipstick geld dan lipstick anders nagellak, ik heb echt iets van 80 potjes. Oepsie…

8. Wat is je favoriete seizoen van het jaar: Opzeker lente, niet te warm niet te koud.

9. Wil je graag trouwen: Ja, als ik ooit iemand vind ja…

10. Wat is jou perfecte pizza: Uhm, ik lust geen pizza (shame on me)

11. Wat deed je vanochtend om 10:00: Ik vrees urine strippen (how charming, dat is nou het leven van een stagiar. Is maar een snuffelstage (gelukkig)

12. Wat is je favoriete eten of drinken: Op dit moment ben ik verslaafd aan sinas en limonade met prik water. Qua eten denk ik Shepperds pie (engels) of Lasange.

13. Ben je verlegen: Lastig, als je mij kent dan absoluut niet. Maar als ik iets nieuws moet doen of iets alleen met vreemden mensen moet ondernemen, dan heb ik altijd tijd nodig om los te komen.

14. Heb je een accent: Als ik Nederlands spreek dan doe ik dat over het algemeen vrij netjes maar af en toe met een Haags woordje erdoor. In het Engels ben ik vaak een ras echte kakker.

15. Wat wil je op dit moment graag zien: Ik heb werkelijk geen idee, misschien wel 1 miljoen op mijn bank account. Als we realistisch zijn denk ik een vlieg ticket met mijn naam en als bestemming een leuke shop stad.

16. Met hoeveel kussens slaap jij: Twee en soms drie. Door mijn Pulmonale Hypertensie kan ik niet plat slapen, ik adem dan niet goed door en mijn hoofdpijn speelt sneller op als ik plat lig. 

17. Heb je een rijbewijs: Nope ik wil het wel, het mag ook al. Maar geld is vooral mijn probleem. 

18. Wat voor kleur en haar lengte heb je: Blond, het valt op mijn schouders.

19. Wat is je favoriete parfum: Ik switch nog al vaak, maar ik gebruik veel victoria’s secret en anders het zwitsal geurtje. 

20. Waar zie je jezelf over 5 jaar: Ik hoop over vijf jaar, betaald urine te mogen strippen namelijk als doktersassistente. Ik hoop dan mijn studie te hebben af gerond en twee mooie diploma’s te mogen hebben. Ik hoop dat mijn gezondheid over vijf jaar nog steeds stabiel is of beter! Ook hoop ik dat er over vijf jaar een werkend medicijn gevonden is tegen PH.

Zo twintig vragen over het doen en laten van de mol, oh nee van mij. Sorry iets te geobsedeerd door wie is de mol (mijn humor is niet zo best, sorry). Nee maar ik hoop dat jullie dit een beetje interessant vonden.

Liefs

Cait.

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *