Hartekind

 

Hi,

Euh allereerst Happy new year, kuch kuch. Oke mijn jaar begint qua schrijven niet heel goed. Ach ja, dat komt heus nog wel. Soms heb je er wel zin in, soms heb je er geen zin in. Dit artikel schrijf/wijd ik aan stichting Hartekind. Dus echt lezen. xx

Maar terug naar waarom ik dit blogje type. Ik heb namelijk weer van alles te vertellen, of nou ja niet mege spannende dingen hoor. Allereerst wil ik even mede delen dat het met mijn winkeltje relatief goed gaat. Op dit moment is het een beetje stil maar ik heb er wel al een aantal verkocht.

Het volgende dat ik met jullie mede wil delen is de Hartekind week. Als je mijn stiekeme stalker bent heb je wellicht al kunnen zien dat ik de banner op mijn facebook even heb verandert, het zit namelijk zo. Van 13 februari tot 20 februari is het de Hartekind week. Sommige van jullie zullen het allicht al weten, maar ik zet mij dus in voor Stichting Hartekind. Een stichting die onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen mogelijk maakt, ze hebben vorig jaar bijvoorbeeld geld op gehaald voor onderzoek naar Pulmonale Hypertensie. Voor mij uiteraard ontzettend belangrijk, sinds dien draag ik Hartekind een warm hart toe ;). Uiteraard gaat het niet altijd over een onderwerp waar ik in directe lijn iets mee te maken heb, toch vind ik het ontzettend fijn om te helpen waar ik kan.

Zo ook het volgende: in de Hartekind week komt er een filmpje online. Daarin vertellen verschillende hartekinderen hun verhaal en wat hun dwarszit en dergelijke. Je voelt het misschien al aan komen maar uiteraard doe ik mee aan dat filmpje :). Uiteraard is het de bedoeling dat jullie allemaal dat filmpje delen, allemaal ok! We willen zoveel mogelijk aandacht, en hopen hiermee dat het nieuws en de kranten het filmpje te zien krijgen. Nationale aandacht! En dan nog iets, eigenlijk nog twee dingen. Ik heb ook een plaatselijk krantje gemaild, zei plaatsen deze week een artikel over mij en hartekind. Dus woon je in de omgeving Leidschendam, kijk dan niet raar op als je mij ineens in de krant ziet staan.

Voor het volgende gebruik ik maar een nieuwe alinea. Nog een actie die ik op touw heb gezet is mijn armbanden actie. Ik heb een eigen Hartekind collectie ontworpen en gemaakt. Met het kopen van een armband, een sleutelhanger of een ketting steun je Hartekind. Een deel van de opbrengst gaat naar Hartekind, dus als je nog niks hebt gekocht of al wel maar je wilt nog meer kopen dan zou ik dat zeker doen. Geloof mij, ze zijn echt heel erg leuk!

Ik denk dat dit het zo ongeveer wel is. Dus waar je mij heel erg mee zal helpen is, 1. stel de Hartekind banner in op je facebook, je kunt het op hun facebook pagina. 2. deel het filmpje. 3. koop een armbandjes of i.d. of doneer wat geld en als laatste 4. volg hun op facebook en zorg ervoor dat veel meer mensen over stichting Hartekind te horen krijgen. Ik zou het echt heel erg leuk vinden als jullie mij hierbij helpen!!

Dus succes šŸ˜‰

Liefs Cait.

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *