Iets nieuws

Begin deze week, heb ik verteld dat ik iets heel leuks ging doen met mijn winkeltje. De dag is eindelijk zo ver, vandaag staat mijn winkeltje online! In deze blog vertel ik over mijn producten en waarom ik hier voor heb gekozen.

Ik was al een poosje aan het bedenken wat ik nou in mijn winkeltje kon gaan verkopen, het moest iets zijn wat niet te veel werk en tijd kosten en daarnaast ook nog in de energie licht was. Tja, eerst dacht ik, ik ga kaarten maken. Maar die zijn nog niet bepaald mooi/af. Dat word hem niet, omdat ik toch graag het gevoel wil hebben dat ik iets nuttigs aan het doen ben, waarbij ik ook nog een zakcentje verdien, besloot ik het over een anderen boeg te gooien. Ik kwam er achter wat precies toen ik gek genoeg in Groningen was. We waren bij de ladies night en daar werd een cadeaubon weg gegeven van Fris! een heel lief sieradenwinkeltje in Groningen. Helaas niet gewonnen, maar het bracht ons (mijn moeder en ik) op ideeën. We gingen voordat we naar huis gingen nog even langs, pff van die winkel word je hebberig zeg. Ik heb er het e.a gekocht waaronder een hele mooie rose gouden armband met Pluk het leven. Erg toepasselijk,

Die gouden armband was een hint, in mijn winkeltje kun je van af nu glaskralen armbanden kopen. Het is nog een spinn of, kijken of het werk en of jullie er behoeften aan hebben.

Ik leg het even uit, ik heb 6 armbandjes. Variant 1, Sunset island een echte beauty al zeg ik het zelf, een mooie zoet armbandje. Variant 2, Army rose, deze is voor de wat stoerdere dames onder ons. Variant 3, Vintage Island, de naam zegt het al dit is het zusje van de Sunset. Ze kan als setje gedragen worden maar ook in haar eentje. Ze kosten 3,50 per stuk en er kom nog 1,50 aan verzending bij. Daardoor word het ietsje duurder dan ik eigenlijk had bedacht, als dit werkt en jullie enthousiast zijn ga ik ze in meerfout maken wat dus betekent dat het ook goedkoper word.

De armbanden zijn gemaakt van 6mm glaskralen en stevig elastiek, ik zelf draag ze met veel liefde en ze zijn erg stevig. Door het elastiek passen ze om vrijwel elke pols.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kleine projectje vinden en hoop vurig dat jullie gaan kopen. Laat mij zeker even weten wat jullie er van vinden.

Voor nu, koopse 😉

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *