Wanneer dromen uitkomen

Hi, vandaag een vervolg op een blogje van eerder dit jaar, de bucketlist. Eind maart schreef ik over mijn bucketlist, een lijstje met dingen die ik ooit nog een keer wil doen. Sneller dan verwacht schrijf ik er vandaag een vervolg op, niet omdat ik zo veel meer dingen heb om toe te voegen, juist omdat ik veel dingen heb om er af te strepen. Lezen jullie mee?

Mijn lijst had ik geschreven op de IC, toen ik nog aan de morfine zat. Gister heb ik daar vooral in het begin een beetje ‘spijt’ van gehad. Je zult nu vast wel denken maar waarom, gister met dank aan mijn opa en oma mocht ik iets ontzettend gaaf’s doen maar ook iets heel engs. Ik ging namelijk in een luchtballon! Nummer een van m’n wensen lijstje kwam uit. Toen ik op het veld stond te kijken hoe ze dat reusachtige ding klaar aan het zetten waren kreeg ik toch wel mijn twijfels. Wat als dit, wat als dat. Maar de ballonvaart was al meerde keren afgezegd van wegen het weer of iets in die richting, dus dacht ik maar bij mezelf ze zouden het wel afzeggen als het weer slecht is. Gelukkig heb ik mezelf over mijn angsten heen getild, letterlijk en figuurlijk want ik moest het bakje nog in zien te komen ;). Wat ben ik blij dat ik toch ben gegaan, het was zo gaaf, zo eng en zo leuk! Anderhalf uur heb ik tussen de 300 m en de 900 m gehangen, heerlijk was dat. Als je naar beneden keek dan leek het net alsof je boven een huisje in Madurodam hangt. Voor een keer was ik groter dan iedereen beneden!

Dat kan ik nu in elk geval van mijn lijstje af strepen, maar dat is echt niet het enige. Hieronder staat mijn lijst en alles met een streep er door heen heb ik kunnen afronden.

 • Een luchtballonvaart maken. (zei het nummer een van mijn lijstje)
 • Blue Lagoon bezoeken (in IJsland)
 • Neu schwanstein bezoeken, dat is een kasteel waar het disney kasteel op gebaseerd is.
 • Een fotoshoot krijgen (met dank aan Lisa!)
 • Mijn sweet sixteen vieren  (hebben jullie al over kunnen lezen)
 • Met dolfijnen zwemmen
 • Winkelen in New-York (wie wil dat nou niet)
 • Een boek schrijven

Nu de wat “kleinere dingen”.

 • Mijn school weer op de rit krijgen (YES)
 • Mijn diploma halen
 • Een eigen domeinnaam hebben op mijn blog  (voor de helft al gelukt, type liefscait.nl maar eens in)
 • Een heel nieuw kapsel (denk aan een kleurtje, ik moet de moed nog ergens vandaan toveren)
 • Een heerlijke massage krijgen
 • Gaatjes in mijn oren, zonder ontsteking gevaar.
 • Met vriendinnen een leuke vriendinnen dagje houden (ik moet zeggen dat ik uit ben genodigd voor een vriendinnen dagje dus die is eigenlijk ook een soort van done)
 • Een mooie taart maken  (is al gelukt, geen goede foto´s maar ben en blijf aan het oefenen dus…)

Zoals je ziet is er al best wel een boel door gestreept, ik doe er nog 5 bij die staan hieronder weer ;).

 • Een sprsme reis maken
 • Een volledige hockey wedstrijd kunnen spelen
 • Nagels professioneel laten doen.
 • Iemand heel erg laten verrassen
 • Een swap doen met een anderen blogger ofzo iets.

Ik denk dat dat het voor nu wel is, als er weer iets kan afgestreept worden laat ik jullie dat -hoe kan het ook anders- weten.

Liefs Cait.

Because when you stop and look around this life is pretty amazing

 

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *