Daar was ik weer ~ update

Hi

Daar was ik weer ;), al een tijde niet meer geschreven en dat komt omdat ik niks te melden had. Nu net als anderen keren weer ineens heel veel, mijn leven is dus nooit saai :). Er is een boel afgelopen weken gaande geweest, sweet 16, yoga, therapieën, school vooral veel school. Laten we dan maar beginnen bij mijn sweet 16.

Ik was al een tijdje terug jarig geweest -23 juli- maar omdat het altijd in de vakantie valt, vier ik mijn verjaardag er altijd na. Dit keer ook, omdat ik 16 werd besloot ik het uit te pakken. Vroeger als klein meisje droomde ik altijd van een groot feest, veel mensen, lekker eten en leuke muziek, nu ik daadwerkelijk 16 werd dacht ik daar heel anders over. Een feest is leuk maar ik hou eigenlijk helemaal niet zo van grote feesten en de mensen die ik wilde uitnodigen waren op 1 hand te tellen. Dus een groot feest was misschien een beetje overdreven, wat dan wel? Een tijdje terug (op de IC) zei mijn moeder tegen mij dat een high tea misschien leuk was, eerst dacht ik dat ze bedoelde dat we het thuis zouden doen en dat ik zelf allerlei lekkere hapjes moest maken, op zich geen probleem maar ik stond niet te springen. Toen het zo ver was zei mijn moeder dat het wel ergens mocht zijn, toen ben ik gaan zoeken. Het moest iets met een betekenis zijn en een vrij unieke locatie. Mijn broer dacht misschien op de euromast in Rotterdam, leuke locatie maar in Rotterdam liggen niet zulke goede herinnering (Rijndam ;)). Uiteindelijk kwam ik bij The Penthouse te recht, op de 42e verdieping op 135 m hoog, in de haagste toren in Den Haag. Het is zeker een unieke locatie zijn, je kijkt uit over heel Den Haag en omstreken dus er zit ook zeker heel veel betekenis aan. Het was ook ontzettend leuk, lekker en gezellig een ontzettende aanrader!

Yoga, het was een idee van mijn psycholoog. Ik moest lachen toen ze het als suggestie gaf om meer te ontspannen, bij mij om de hoek is er net (april) een yoga centrum geopend en ik wist van mezelf al dat ik het heel graag wilden proberen maar om de een of anderen reden heb ik het nog niet gedaan. Tot dat zij het zei dan, ik ben gaan mailen en lang gegaan. Drie weken geleden was mijn eerste les en ik ben tot nu toe ontzettend positief, het is erg rustgevend en toch ook heel gezellig. Binnenkort komt er een artikeltje online over alles wat mij rust geeft en wat mijn psycholoog mij tot nu toe allemaal heeft geleerd.

School en therapieën, het valt een beetje onder het zelfde kopje. Ik ben er erg druk mee bezig en het is eigenlijk het grootste deel van mijn dag besteding. Ik kom met best wel goed nieuws, vanaf 10 oktober ben ik 5 dagen in de week op school te vinden! Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik het durf en het kan, deze weken een jaar geleden was ik dood en dood ziek en kon ik mij niet voorstellen dat ik ooit weer alle dagen in de week naar school kon gaan. Nu is het dan zover, ik ga alle ochtenden tot half 1 naar school, het is dus wel alleen de ochtenden want meer kan ik op het moment echt nog niet vol houden maar ik vind dit al best een prestatie. Ik vind het ook wel ontzettend eng en ik ben bang dat ik veel te moe word. Maar met mijn ergotherapeut heb ik al wat dingen op papier gezet over huiswerk en rusttijden ect. Ook daar komt nog een apart blogje over, ook over de Fysio ga ik nog een blogje schrijven maar ik wilde graag even wat van mij laten horen.

Ik denk dat dit het voor nu wel weer is.

Liefs Cait

 

You aren’t selfish for putting yourself first.

 

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *