Vriendschap en een update

Hi

Vandaag (alweer) een blogje, dit keer over vriendschap. Nu ik weer een beetje terug in de maatschappij ben, merk ik toch wel dat wat van mijn vriendinnen anders tegen mij opkijken. Ik denk dat ze mij anders zien, een beetje als Caitlen de zieke, terwijl ik nog altijd Caitlen ben.

Ik ben ontzettend onzeker en als er dan eens een vriendin een tijdje niet antwoord, schiet ik meteen in de stress. Niet heel handig en praktisch nee dat zeker niet, gelukkig heb ik ondanks alles mijn beste vriendinnen ontmoet. Het klinkt raar, maar een vriendinnetje van mij heb ik het ziekenhuis ontmoet en daar ben ik zo dankbaar voor. Een ander vriendinnetje heb ik weer ontmoet via social media, het kan gek lopen. Ook heb ik nog super veel contact met mijn kliekje van de basisschool, ondanks dat dat jaren geleden is en we elkaar weinig tot niet zien, weten we dat als het er op aankomt, we er altijd voor elkaar zullen zijn.

Helaas ben ik er ook achter gekomen wie niet zulke goede vriendinnen zijn, als ik dacht, tuurlijk dat doet pijn, maar nu weet ik gewoon wie er echt voor mij zullen zijn en wie niet.

Toen ik een tijdje in Groningen lag dacht ik dat niemand mijn vriendin meer was, niemand kwam langs. Nu snap ik dat op zich wel, maar toen kon ik er zo boos om worden, ik voelden mij eenzaam. Misschien ook wel een beetje in de steek gelaten, Groningen is gewoon een pokken eind. Maar Groningen is ook een ontzettend leuke stad, je kunt er heerlijk winkelen en eten, de reis is het zeker wel waard. Maar goed, ik denk niet dat iedereen er zo over denkt, aan de ene kant snap ik het wel maar het kan toch ook wel flink balen zijn.

Hopelijk hoef ik er voorlopig niet opgenomen te worden, aanstaanden donderdag ben ik er wel te vinden, gelukkig alleen maar voor een simpele controle. Toch ben ik stik nerveus, ik krijg extra medicatie die voor een optimaal resultaat moet zorgen. Deze medicatie heb ik al gehad en ik weet wat de bijwerkingen er van zijn en hoe die voelen, ik en de dokter noemen het ook wel het S-medicijn omdat het met een S begint, maar alleen al als ik die naam hoor krijg ik rillingen. De dokter had de vorige keer gezegd dat we met een zo laag mogelijke dosis gingen beginnen en het voorzichtig op te bouwen, zodat ik hopelijk zo min mogelijk last heb van de bijwerkingen. Ik ben benieuwd…

Dan nog even over vandaag, vandaag in tegen stelling tot de vorige dagen, had ik een goede dag! Ik had afgesproken met een vriendin, die ik al heel erg lang niet meer had gezien. We zijn samen naar de film gegaan, ik wilden gewoon daarna standaard mac halen, maar het was er erg druk dus stelden mijn vriendin voor om naar een eet tentje te gaan. Het was wel iets verder lopen, maar het was het absoluut waard zei ze. Daar eenmaal aangekomen, bestelde ik een tosti zalm (ik hou van zalm) en een smoothie perzik aardbei, dat voor 7,45 euro vind ik dus echt niet veel. En ja het was het absoluut waard! Ik heb echt genoten, het was ook super gezellig en ontzettend lekker! Ik was dernet met een vriendin aan het appe die niet zulk goed nieuws had gekregen, toen zei ze tegen mij dat ik haar voorbeeld was. Dat liet mij wel even glimlachen, ik kan mij haast niet voorstellen dat iemand mij als voorbeeld neemt.

Ik denk dat dat het wel weer was voor vandaag. Ik ga zo de hockey finale kijken (hoe kan het ook anders) dus dat word extreem spannend haha.

Liefs Cait

“Vrienden zijn net als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn”

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *