Nieuwe layout en wat veranderen

Hi

Zoals je nu inmiddels wel kunt zien heb ik ineens een anderen layout, niet schrikken hoor. Ik was mijn anderen lay out/ platform waar op ik schreef een beetje zat. Ik merk dar ik het schrijven steeds leuker ga vinden, gewoon alles op papier zetten zodat het niet telkens in mijn hoofd rond spookt. Daarnaast krijg ik ook heel veel complimentjes van mensen dat ze mijn blog zo leuk vinden en dat doet mij erg veel goed.

Het platform waar ik eerst op schreef was via blogger een prima site om te beginnen maar als je wilden commente moest je een account aan maken en dat kost weer veel tijd terwijl je misschien alleen maar leuk wil zeggen. Nu kan je als het goed is gewoon commente veel fijner! Daarnaast is de layout (het ontwerp) veel strakker geworden waardoor het er veel aantrekkelijker en persoonlijker uit ziet. Ik moet hier wel even mijn broer voor bedanken want zonder hem was dit echt totaal niet gelukt want ik en techniek gaan niet samen door een deur…

Het is je vast ook wel opgevallen dat er nu een heuse shop is, die is nog lekker niet open haha. Maar ik ben opzoek naar manieren om wat extra’s te verdienen en tegelijkertijd ook bezig te zijn met dingen, ik ga nog niet fulltime naar school en daar ben ik ook nog te moe voor maar toch vind ik het fijn om mezelf af te leiden. Ik weet nog niet zeker wat ik allemaal ga verkopen en de komende tijd ga ik daar zeker mee experimenteren en voorraadjes maken. Ik denk vooral dat je dingen als sieraden of t-shirts kunt verwachten, maar dat weet ik nog niet allemaal zeker zoals ik al zei eerst maar eens uitproberen en kijken wat werkt en wat niet.

Oh ja voor mij is het nu vakantie en dat betekent dat ik lekker op vakantie ga, ik ga komende week weg en ben over 3 weken weer terug. Ik denk dat er geen goede internet verbinding is om ook echt te schrijven dus ik ben over 3 weken pas terug.

Ik wil jullie allemaal een fijne vakantie wensen en veel plezier met de nieuwe layout

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *