Hoe gaat het nu

Hi

Weer eens even een blogje, ik krijg regelmatig de vraag hoe het nu met mij gaat en of ik al naar school ga ect.

Ik begin maar bij de eerste vraag, hoe gaat het met je?
Om de een of anderen reden heb ik altijd de neiging om goed heel enthousiast te zeggen, ook al gaat het niet goed. Ik denk dat ik dit vooral doe zodat ik dingen niet hoef uit te leggen. Maar het is ook niet eerlijk om tegen iedereen goed te zeggen ookal gaat het die dag slecht. Vandaar dat ik nu eens opschrijf hoe het nu ECHT gaat.

Met mij gaat het naar omstandigheden goed, ik heb het soms nog wel ontzettend moeilijk met sommige dingen te accepteren. Ik heb goede en slechte dagen en ben super snel moe dat is wel balen en soms komt dat wel een beetje hard aan, dan voel ik mij slecht en kan ik vaak alleen maar huilen. Ik  denk dan ‘vroeger kon ik dit wel of hier werd ik vroeger niet zo moe van of waarom ik’ maar gelukkig word ik nu heel goed geholpen om deze lastigen dingen te accepteren. Op een goede dag kan ik veel of nou ja heb ik de energie om veel te doen, als ik iets wil doen dat heel veel energie kost moet ik nadenken of het het waard is.

Op medisch gebied gaat het wel redelijk, het gaat minder snel als ik verwacht had maar het gaat wel beetje bij beetje vooruit. De medicijnen doen hun werk, alleen heb ik vaak last van hoofdpijn en misselijkheid. Maar denk dan altijd als ik dit niet heb dan ben ik waarschijnlijk heel snel onder de wittelakens ergens in een ziekenhuis bed ben te vinden.

SCHOOL
Terwijl ik dit schrijf heb ik net vakantie, het voelt aan de ene kant wel fijn maar aan de anderen kant voelt het gewoon als gewoon omdat ik natuurlijk zo veel thuis heb gezeten voelt dit niet echt als vakantie maar dat komt wel goed! Ik ga 3 ochtenden in de week naar school, maandag woensdag en vrijdag. Het gaat wel redelijk maar ben alleen altijd dood en dood op als ik thuis kom. Gister en vandaag heb ik veel Facebook posts gezien waarin kinderen zeggen of ze over zijn vaak is dat wel zo. Dan denk ik wel eens goh wat zou ik ook graag een leuke post met de mededeling dat ik over ben willen plaatsen maar helaas, via deze weg moet ik ook even zeggen dat ik blijf zitten maar dat wist ik al en had niet anders verwacht. Jullie wisten dit ook al maar toch, het maakt ook allemaal niks uit dat ik de 3e over doe het is alleen maar fijn omdat ik echt niet zou weten waar we zijn gebleven en ik vergeet een heleboel. Ik had ook niet echt examens kunnen maken als ik de helft van de stof toch niet heb mee gekregen. Als dat het ergste is vind ik het prima, liever zo als dat ik voor mijn examens gezakt zou zijn en het hele examenvak over zou moeten doen. Voor nu is dit weer even genoeg.

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *