School

Hi

Wow al weer een maandje niet meer geschreven, 14 april was het laats dat ik van mij liet horen. Nee ik ben niet dood haha ik leef nog en hoe. Ik weet niet waarom ik al zo lang niet meer heb geschreven ik denk omdat het was dat ik voor mijn gevoel niet echt iets te melden had. Alles ging zo zijn gangetje en er gebeurde niet echt hele anderen dingen tot nu dan. Afgelopen twee weken zijn er een boel dingen gebeurd maar ik moest even wachten tot vandaag om alles op te schrijven.


Ik begin maar met het leuke nieuws, ik ben weg uit Rijndam! Ja ja je leest het goed, vrijdag 13 mei was mijn laatste dagje in/op Rijndam en jammer dat ik het vond (not) natuurlijk ga ik het sfeertje dat er hing wel missen en de therapeuten vast ook wel af en toe maar de mede revalidatie genootjes niet echt! Zoals jullie misschien wel weten heb ik het er niet echt naar mijn zin gehad, het was soms zo erg dat ik liever niet ging maar ik heb mij er door heen “gevochten” met een boel hulp van mijn mama en papa zonder hun was het een stuk lastiger geworden om alles gewoon maar te doen. Ik wil niet slecht praten over Rijndam want de therapeuten zijn niet slecht echt niet alleen ik moest weer de pech hebben dat er een aantal niet zo’n hele leuke meiden waren. Ik heb er ook zoveel geleerd, dankzij Rijndam kan ik nu meer doen dan dat ik in het begin dacht. Ik kan weer mijn hond uitlaten, fietsen en nog meer. Ik heb er veel van geleerd en ben erg dankbaar dat ze mij zo goed hebben geholpen. Ik ben nog niet helemaal klaar maar daar kom ik zo meteen op terug.

Nou waar meestal ook goed nieuws is, is vaak ook slecht nieuws helaas. Nu dan het slechte nieuws of nou ja misschien ook wel goed nieuws. Ik ben van school geswitcht, je denkt nu vast huh zo laat nog in het jaar maar ja zo laat nog. Mijn oude school was echt top en ik had het er ontzettend naar mijn zin met al mijn vriendinnen om mij heen en gewoon ik kende iedereen, dat is dus ook niet waarom ik van school ben gewisseld. Het was zo ie zo al een feit dat ik de derde opnieuw moest doen, dat is ook helemaal niet zo heel erg want ik zou anders de 4e moeten doen plus de examens en ik heb gewoon te weinig stof gehad om daar dan voor te slagen en ik ben in de 3e ook te weinig naar school geweest helaas. Wat het besluit versterkte was dat niemand kan voorspellen hoe het verder met mij gaat, hoever ik conditioneel ga en wanneer ik weer in het ziekenhuis beland. Niemand kan voorspellen hoe het met school gaat en nou ja niemand kan mijn toekomst voorspellen, dat is ook niet gek want dat kan bij niemand maar het is meer op het gebied van mijn ziekte dat niemand weet hoe dat gaat lopen. Ik ben naar het speciaal onderwijs gegaan cluster 3 dat is voor langdurig zieke kinderen en gehandicapte kinderen, ik val eigenlijk onder beiden maar goed. Ik heb woensdag 18 mei mijn eerste dag gehad en morgen maandag 23 mei ga ik weer naar school. Ik begin eerst met drie ochtenden dat zijn maandag woensdag en vrijdag ik hoop dat ik snel meer kan gaan doen. De anderen twee dagen als alles gaat zoals we dachten heb ik therapieën. Ja therapieën zoals ik al eerder had geschreven ben ik nog niet helemaal klaar. Naast mijn nieuwe school ligt Sophia revalidatie, wat heel handig is want dan kan ik op de anderen twee dagen therapieën volgen. Zodat ik nog steeds geholpen word met het blijven bewegen maar uiteindelijk is daar het doel dat ik alles gewoon weer alleen kan.

Dus ja dat was wat ik weer even kwijt wilden.

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

3 Reacties

  1. Jammer dat je ons niet echt mist! Ik mis jou wel hoor! Echt jammer dat die meiden niet zo leuk waren…maar ja gelukkig ben jij wel leuk!

  2. Ik weet niet wie je bent, maar als je een van de leuke mensjes bent in Rijndam. Ik mis jullie niet echt inderdaad. Maar goed (wel beetje flauw hoor dat je anoniem bent xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *