20 maart

Hi

Wauw we zijn al weer een tijdje verder sinds ik voor het laatst heb geschreven. De laatste keer was 29 februari oeps… inmiddels is het 20 maart! Maar goed ik heb er eigenlijk helemaal geen tijd voor gehad om te bloggen maar goed nu is het nog lekker vroeg en ligt bijna het hele huis nog te slapen. Ja het huis ja ik ben namelijk weer een weekendje thuis! Oh wat voelt dat fijn, mijn heimwee is al een stukje minder. Maar goed de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen! Ik heb een gesprek gehad met het hele team, ben van kamer verwisseld (alweer), heb mijn aller beste hartenvriendin ontmoet, een belangrijk gesprek in het JKZ gehad, paarse beugel draadjes gekregen, al weer 5 nachtjes thuis geslapen (in totaal), ontzettend verkouden geweest en ik kan al heel veel meer!

Gister was een leuke dag ik ben met een goede vriendin gaan winkelen en wat was dat gezellig! Ik heb wat leuke dingen gekocht en we hebben lekker frietjes gegeten!

Vandaag is pas net begonnen maar ik heb al – helemaal alleen – de hond uit gelaten! Maar 12 minuten wel is waar maar het zijn toch 12 hele minuten! Vandaag word denk ik een hele rustige dag, ik wilde mee naar de hockey van mijn moeder maar dat gaat hem niet worden, het is koud en vies weer blugh! Maar in plaats daarvan ga ik vast nog wel iets leuks doen.

Dan de afgelopen weken die waren erg goed gevuld en heb dus ook bijna geen tijd gehad om te schrijven. Het gesprek met het hele behandelende team ging best goed. Er is niet echt een datum geprikt wanneer ik naar huis mag maar er is al wel een schatting verwacht, ze denken of de eerste week van de mei vakantie of de tweede! Dus dat zijn nog aardig wat weekjes maar goed, dan kan ik ook weer alles en is het heerlijk weer! Ik ben inmiddels ook weer van kamer gewisseld, mijn kamer was nodig voor iemand anders nu lig ik weer op een twee persoons kamer met een nieuw kamer genootje die heel toevallig uit de zelfde plaats komt als ik! Het is wel gezellig maar ik moet even wennen aan een kamer genootje! Maar het is wel heel gezellig!

Ik ben deze week heel erg verkouden geweest (niet leuk!) woensdag heb ik zelfs de hele dag op bed gelegen omdat ik wat verhoging had en mijn ogen heel waterig stonden. Maar ik moest donderdag toch op pad en hoe! Om 11:00 werd ik opgehaald door mijn moeder om met de metro naar de orthodontist te gaan. Dit was nog al van belang omdat ze gingen kijken of mijn onder beugel uit gesteld kon worden, gelukkig wel want anders moest ik om de twee weken terug en van uit Rotterdam is dat geen doen! Wel mocht ik voor boven een kleurtje kiezen, ik ben voor paars gegaan het valt niet echt op maar als je goed kijkt dan zie je het wel. Na de ortho door naar het Juliana kinder ziekenhuis in den haag. Daar controles gehad en in zijn worden was het nog steeds bagger en is het van heeeeeeel slecht naar slecht gegaan en ben ik ver van gezond af! Maar mijn rechter kamer was gelukkig wel een klein beetje kleiner geworden!

Op vrijdag kwam Frederique eindelijk langs! Ik ken Frederique via het social media en we zitten een soort van (helemaal niet eigenlijk) in het zelfde schuitje. Zij heeft ook problemen met heet hart en nog veel anderen dingen maar goed. Tussen mij en Frederique klikten het goed en sinds september hebben wij leuk contact. Zij moest toevallig ook in rijndam zijn voor een gesprek en is toen even gezellig langs geweest! Ohh wat was het gezellig!

Nou dat is kort samen gevat de afgelopen geweest! Ik probeer nu echt vaker wat te typen maar ik heb het gewoon heel druk haha.

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *