Een nieuwe week breekt aan

Hi

Vandaag is het alweer maandag 29 februari, wat een week is het geweest zeg sinds de vorige keer dat ik heb geschreven. Ik ben al een dagje thuis geweest er is een klein ruzietje geweest en mijn oma is overleden. Nu is het al avond en voor ik ga slapen, schrijf ik nog even wat dingen voor jullie op!

Vrijdag 26 februari

Weer kreeg ik een herinnering binnen via Facebook vandaag is het precies een jaar geleden dat ik uit mijn operatie kwam en op de IC lag die blijven de komende tijd maar komen. Ik had vandaag zwemmen op mijn programma staan oh wat zou ik graag zeggen dat dat gezellig is maar helaas… ik lig toch niet zo lekker in de groep als ik dacht omdat de anderen meiden al veel meer kunnen. Ik lag nog op een kamer met een ander meisje in het begin leek het heel gezellig maar van af donderdag avond begon het toch ineens minder te worden balen. Maar niet te veel zorgen over maken! Helaas… mis ik weet niet zo goed meer wat er precies na het zwemmen is gebeurd maar er was een zo geheten “bitchfight” (ik heb niemand pijn gedaan ofzo maar toch) Mijn leuke kamer genootje (haha) besloot dat het klaar was met aardig doen en ging ruzie met mij maken. Ze schold met allemaal erge worden! En ik wilde eigenlijk op staan en weg lopen toen ik een trap kreeg. Veel verder in detail ga ik niet maar dat was mijn ruzie van vandaag. Ik heb inmiddels mijn eigen kamertje wat heerlijk is!

Zaterdag 27 februari

Vandaag mag ik een dagje naar huis!! Oh wat was ik zenuwachtig toen ik in de ochtend wakker werd. Ook hier zou ik graag willen zeggen dat ik er ontzettend veel zin in had maar dat viel vies tegen! Ik heb namelijk ontzettend veel last van heimwee en wilde wel graag naar huis maar mij niet te veel laten verwennen en lekker op de bank ploffen en helemaal in gecocoond worden. Want ik wist dat het afscheid (weg gaan) dan nog veel zwaarder werd. Ik heb eigenlijk hele normale dingen gedaan die ik normaal in het weekend altijd doe! Het was te doen al wilt het allemaal nog niet zo snel gaan. Eigenlijk vlak voor dat ik weg ging kregen we een telefoontje – of nou ja papa – dat oma in Engeland is overleden. Ik was -natuurlijk- erg verdrietig en eigenlijk wilde ik niet meer weg maar eigenlijk ook wel! Dus dat was wel een beetje een stom einde.

Zondag 28 februari

Vandaag is het lazy sunday, lekker ge chilled in de ochtend en daarna kwam mama, wij hebben samen nog even verder ge chilled. Na de lunch kwamen mijn papa en broers, Rotterdam is een erg leuke winkel stad dus zijn we gaan winkelen. Veel meer hebben we niet uitgevoerd. Vlak voor het slapen kreeg ik toch een grote vlaag van verdriet en angst, een paar anderen meiden waren na weekend verlof binnen gekomen. Maar niemand zei iets tegen mij dat vond ik nog al vervelend en ze deden als of ik de gene was die getrapt had en heel boos was geworden. En dan was mijn oma ook nog eens dood en was ik doods bang voor wat komen ging. Alles werd mij teveel en ik barsten in tranen uit. Ik begon alles zwaar te vinden en het ging allemaal niet zo snel en ach ja je begrijpt het wel. Ik werd meteen op de vingers getikt en ik moest niet verwachten dat alles zo snel zou gaan. En ze vonden het (gelukkig) ook heel begrijpelijk ze vonden al dat ik stug door ging en veel te ‘cool’ was voor alles wat er gebeurd was. Uiteindelijk – pus punt –  ben ik wel heerlijk in slaap gevallen en pas van de wekker wakker geworden.

En nu nu is het maandag en heb ik een pittige dag achter de rug erg druk en serieuze gesprekken gehad. Veel gedaan, nog steeds loopt het kwa meiden nog niet echt lekker en ach ja dat komt wel (of niet). Ik ben natuurlijk nog wel erg verdrietig maar de angst is ietsje minder. Ik hoor van alle kanten dat ik gewoon geduld moet hebben. Dat heb ik bij deze nu dus ook (denk ik).

Morgen weer zwemmen, en dan komt er een hele lieve tante op bezoek daar heb ik nou echt zin in!

Liefs Cait

Caitlen Mellor
Heyhoi, ik ben Cait en ik ben 17 jaar. Woonachtig in Leidschendam, dit ligt tegen Den Haag aan. Ik schrijf op het blog liefscait.nl en vind het leuk om te winkelen, knutselen en met mijn hond wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *